Malvern

NNH Residence

Located on a wide, tree-lined street in leafy Malvern, NNH Residence stands as a collaboration with Emma Tulloch Architects. Thoughtful spatial planning and a holistic design ethos formed a consistent language between the interior and the architectural forms, empowering an elevated aesthetic to take shape throughout the residence. Proportion was a key consideration, playing a crucial role in the imagining of joinery and solid sculptural features. The flowing staircase and pleated wall tiles, found a tension between honouring the scale of the space, whilst also grounding it. Oversized fluted forms in the formal living room were able to anchor the fireplace, whilst the grand steel sliding doors were able to mirror the scale of the surrounding glazing.

Collaboration:
Architect: Emma Tulloch Architects
Builder: Vcon
Photography: Peter Clarke

Close