Little Cove, Noosa

RLC Residence

RLC Residence / Edge of Rainforest is an external and internal refurbishment of an existing residence nestled within the lush rainforest on the edge of the national park in Noosa, QLD.  The interiors have been updated to reflect the coastal location through soft, neutral colours, smoked oak floors and white lining boards in the joinery.  The addition of a large kitchen, with clear glass splashback offering views to the forest, a balcony extension, and a basement rumpus room, now has the house spanning three levels, topped with a fourth bedroom and ensuite.  In the bathroom, subway tiling laid in a vertical pattern relays the height of the surrounding palms while new black-framed windows have been built tall to frame the view of the high palm branches.

Photography: Andrew Richey

Close